2022 m. rudens APKLAUSOS “Pokyčių vadybos praktikos Lietuvoje: išvados ir rekomendacijos” video įrašas 45 min.

Šiame 45 min. video įraše pristatytas naujausias 2022 m. rudenį APKLAUSOS pokyčių vadybos tyrimas atliktas Lietuvos organizacijose. Susipažinsite su tendencijomis, pagrindiniais iššūkiais bei turėsite galimybę išgirsti tarptautine praktika paremtas rekomendacijas.

2022 m. rudenį dalyvių prašėme atsakyti į pateiktus klausimus apie Jų organizacijos pokyčių valdymo patirtį ir dabartinį organizacijos pasirengimą įgyvendinamiems / numatomiems pokyčiams.

Remiantis šia apklausa, buvo parengta bendros situacijos Lietuvos organizacijose apžvalga, o atsakymai palyginti su kitų šalių patirtimi. Apklausa vyko iki 2022 m. rugsėjo mėn. pabaigos, o viešas tyrimo pristatymas įvyko 2022 m. gruodžio mėn.

Remiantis 2022 m. rudenį atliktu “Pokyčių vadybos praktikos Lietuvos įmonėse” net 80% apklaustųjų nurodė, kad labiausiai pokyčių vadybos kompetenciją reiktų stiprinti vidurinės grandies vadovams!

Pranešėjas Lukas Mackevičius yra Change Partners UAB partneris, sertifikuotas Prosci pokyčių vadybos konsultantas ir treneris.

“Sveiki. Suprantu, kad visi bėgate ir bandote užbaigti savo paskutinius 2022 metų įsipareigojimus. Tad bėgimui pasibaigus – siūlau pasiklausyti esmines 2022 metų Lietuvos įmonių pokyčių vadybos tendencijas, susipažinti su pagrindiniais iššūkiais ir mūsų rekomendacijomis. Gali būti naudinga!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn